Informatie en contact

Meedoen?

Als het je iets lijkt om met ons mee te doen, ben je tijdens onze repetities van harte welkom. Je kunt dan zien en horen hoe wij repeteren. Je mag natuurlijk ook meteen meedoen, wij hebben een map met muziek voor je klaarliggen.

Net zoals veel gemengde vereniging hebben wij een tekort aan mannen, dus tenoren en bassen: kom gerust ook eens binnenstappen!

Ook voor hoge en lage alten hebben wij plaats.

Sopranen zijn er momenteel genoeg. Je bent natuurlijk altijd welkom om de sfeer te komen proeven, maar we kunnen je niet beloven dat je direct lid kunt worden. We kunnen je dan op de wachtlijst plaatsen.

Als je blij wordt van ons koor en graag met ons mee wilt doen, kun je meteen meezingen. Na een paar keer neemt de dirigent je na afloop van een repetitieavond even apart om met jou te kijken (eigenlijk horen) welke stem het beste bij je past en om je eventueel wat tips te geven.

Wat moet je kunnen?

Het is natuurlijk heel fijn als je noten kunt lezen, maar het hóeft niet.

Wij hebben veel van onze partituren digitaal. Je kunt zo via jouw computer of smartphone uw partij beluisteren en in je geheugen prenten.

Op onze ledenpagina staan de links naar deze partituren.

Wij zingen veel Engelstalige nummers. Wij maken van deze nummers Nederlandse interpretaties, zodat je een idee krijgt waar de nummers over gaan. Ook de links naar deze interpretaties staan op de ledenpagina.

Kun je geen noten lezen? Bekijk dan dit filmpje eens. Misschien helpt het je. Meer lessen (en wat minder oubollig) vind je op Youtube bij Rob Koolemans.

Contributie

De contributie bedraagt in € 16,00 per maand per lid. Echtparen krijgen reductie.

Ben je enthousiast geworden?

Kom dan kijken, luisteren, zingen, geef je op als lid en versterk ons gezellige koor met jou en je stem!

Heb je vragen?

Neem gerust contact op met onze muziekcommissie:

Dinette Mensen (secretaris@conamore-hoogeveen.nl) of

Gerrie Oving (0528-263 541).

Contact

U kunt ons bereiken via onze secretaris Dinette Mensen

E-mail: Let op: nieuw e-mailadres!

secretaris@conamore-hoogeveen.nl

Repetities

Wij repeteren elke woensdagavond van 19:45 uur tot 22:00 uur in de Goede Herderkerk, Middenweg 14 in Hoogeveen. Gebruik de ingang bij de parkeerplaats aan de Lomanlaan.

Hier is de ingang.

In de zomerperiode hebben we een pauze, globaal in juli en augustus. De exacte begin- en einddatum stellen we jaarlijks vast.